IRWAN IDRIS

016 835 2755. Herbalife. Turun Berat Badan

Cara Turun Berat Badan dengan Herbalife

Leave a comment

Terdapat pelbagai cara dan kaedah untuk turun berat badan. Salah satu cara yang ideal untuk turun berat badan dengan sihat adalah dengan menggunakan plan Herbalife. Mudah saja. Bagaimana turun berat badan yang ideal yang saya maksudkan?

Ideal kerana ia memberi tumpuan pada penurunan peratus lemak dalam badan dan khususnya lemak abdomen yang dikenali sebagai lemak visceral. Lemak yang tidak boleh diturunkan melainkan dengan mengambil makanan tinggi protein, tinggi fibre dan tinggi nutrisi setiap hari.

Kaedah lain yang diguna pakai oleh orang lain pasti berbeza kerana kaedah Herbalife adalah kaedah yang simple dan sesuai untuk yang sibuk dengan kerjaya. Disarankan senaman sekurang kurangnya 2 kali seminggu.

apakalau-stop-makan-herbalife-berat-naik-balikbetul-ke774-x-1077-100-kb-jpeg-x

Ini adalah kaedah asas yang biasanya digunakan oleh umum. Namun, hasil kaedah ini tidak tipikal dan keputusan setiap individu adalah berbeza beza mengikut berat badan dan jumlah lemak yang terkandung dalam tubuh. Oleh itu, cara terbaik untuk mendapatkan maklumat yang lebih tepat berkaitan program turun berat badan anda, hubungi jurulatih peribadi anda. jika anda tidak mempunyai Jurulatih, whatsapp saya di 0168352755 atau email irwanyzan@gmail.com untuk maklumat penurunan berat badan yang bersesuaian dengan berat anda dan ketinggian anda.

Jika anda mahu memulakan program secara online terus dari rumah sekarang juga, dapatkan 25% diskaun untuk semua produk disini.

Author: irwan idris

Im just a simple person. I help people to lose weight online. Dream of losing weight? I can help you achieve your dream.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s