IRWAN IDRIS

016 835 2755. Herbalife. Turun Berat Badan

Tips Turun Berat Badan

Sumpah aku pernah gemuk…

Ya… berat badan aku pernah mencecah angka 78kg dan pada masa tu aku terlalu banyak menghabiskan masa didepan PC dan tidak pernah langsung memikirkan tentang kepentingan makan MAKANAN yang berkhasiat. Tepat 23hb Ogos 2011 aku memutuskan untuk SERIUS untuk FOKUS turun berat badan dan menurunkan sekali perut  ku yang sudah lama ke depan.

2011-10-03 10.30.45

Perutku dah banyak ke depan… ini gambar sebelum memulakan program. 35 inci ukur lilit dengan berat badan 78kg. Dan ada resdung yang teruk yang sering membuatkan hidung aku buat bunyi yang tak seronok didengar .Gambar tahun 2008.

 

Ini gambar tengah ready mau makan. Gambar ni diambil oleh awek aku masa tu, sekarang dah jadi wife. Aku tak nak tengok kamera sebab aku rasa aku tak hensem.

 

Fuh… aku senyum yakin je kan. Hehehe… Ini gambar masa bertunang ni. Sekarang aku tengok gambar ni baru aku percaya yang dulu aku pernah gemuk. Huhu

 

Aku nekad untuk turun berat badan atas sebab sebab yang sangat personal iaitu, aku nak kawin dan aku tak nak gambar kawin aku, aku gemuk. Sebab gambar kawin ni, orang tengok sampai mati. Anak cucu aku akan tengok gambar tu. Selain itu, aku memang dah rasa kesihatan aku memang dah tak begitu baik. Kalau nak pergi Hospital untuk cek, memang aku takut… takut manatau aku ada penyakit kronik atau apa apa penyakit yang aku tak pernah sangka.

Maka, aku memutuskan untuk memulakan program dengan Herbalife. Aku terus ke pusat Jualan Herbalife yang terletak di Kota Kinabalu. Malangnya aku tidak dapat membuat pembelian kerana hanya member saja dibenarkan membuat pembelian. Nssib aku agak baik sebab ayah aku telah menjadi member setahun lebih awal dari aku. Jadi aku pun mendaftar keahlian melalui ayahku dan mula membeli program 2 minggu yang bernilai RM600++. Aku dah tak kisah pasal KOS. Aku cuma mahu turun berat badan. Kalau aku gagal dalam masa 2 minggu ni, aku akan STOP program ni dan aku akan cari supplement lain yang lebih baik. Itu nekad aku.

Lepas 5 hari aku ikut program Herbalife ni dirumah dengan jujur mengikuti semua pelan pemakanan yang diberi. Aku super terkejut sebab aku telah turun 5kg hanya selepas 5 hari aku ikut program. Huhuhu…

5kg dalam masa 5 hari. Serius aku x ada senaman.

Ini dah turun 10 kg dalam sebulan. Aku senyum lebas tapi aku heran sebab dalam gambar apasal x nampak banyak turun? Hehehe...

Ini dah turun 10 kg dalam sebulan. Aku senyum lebar tapi aku heran sebab dalam gambar apasal x nampak banyak turun? Hehehe…

So… aku teruskan program Herbalife yang disarankan dan aku difahamkan ada program diskaun jika aku beli borong. Aku pun nak tahu lebih lanjut, sebab aku rasa selepas sebulan dengan program ni, aku dah seronok dengan tahap kesihatan yang semakin baik dan aku x buat apa apa pun kecuali Sarapan & Makan Malam dengan produk Herbalife. Itu saja. Kiranya Herbalife ni makanan aku lah sepanjang sebulan.

Aku buat keputusan yang sangat serius untuk borong sekaligus 3 bulan. AKu dapat diskaun sehingga 35% dan yang bestnya… lepas ni aku tak perlu borong lagi. Sebab harga aku kekal 35% sampai bila bila. Yeahh!!!

053

Gambar sebelum dan selepas aku ikut Program Sarapan & Makan Malam Herbalife dirumah. Masa ni aku langsung x senaman atau ada apa apa tambahan teknik. Aku cuma ikut apa yang diberitahu 100%.

Aku excited lah sekejap. Namun, apa apa pun. Aku nak share gambar aku sekarang dan gambar kawin aku.

042

Hehehe… kurus kan? 🙂 Well… kalau aku boleh. Kamu pun Boleh! Yeaaahhh!!

 

10336833_10152844357310336_1434875366797971455_n

Ini gambar paling terkini dan mantain berat badan dan kesihatan dengan Program Herbalife. Cantik kan pemandangan belakang tu. Lokasinya Perth, Australia.

 

Ok. Jika anda sedang mencari cari program Turun Berat Badan dan memerlukan support. Aku boleh support. Aku sendiri x suka Program yang leceh. Macam tajuk blog aku. Aku hanya simple guy yang suka simple words. Demikianlah aku suka program yang simple. Sebab the key to success is simplicity.

Kalau korang nak turun berat badan. Ini pakej yang aku sediakan. Aku rekemen korang ikut program 2 minggu dulu. Tapi kalau yang baca artikel aku ni pun macam aku, ada impian nak kurus dalam gambar kawin dan nak diskaun 35% yang sampai bila bila pun boleh.

Jika anda berada di Lahad Datu dan mahu produk ini tanpa berjumpa, boleh juga sebab ada juga orang Lahad Datu yang segan nak jumpa sebab berat badan berlebihan. Dan mahu program turun berat badan senyap senyap. Tup tup… dah kurus… hehehe… ini yang ramai orang buat. Dont worry, rahsia anda selamat dengan aku.

Just Whatsapp aku di 0168352755 atau email irwanyzan@gmail.com

Untuk tujuan keselamatan, saya tidak menerima pembayaran ke akaun saya. Semua pembayaran dibuat terus ke akaun syarikat iaitu

Company Name / 公司名字 / Nama Syarikat : Herbalife Products Malaysia Sdn Bhd
Account No / 帳戶號碼 / No. Akaun : 514271-23260-0
Bank Name / 銀行 / Nama Bank : Malayan Banking Berhad

hantarkan screenshot atau gambar resit cash deposit ke whatsapp aku dan aku akan uruskan pembelian anda.

Dimana jua anda berada di Malaysia, Program 2 minggu akan dihantar secara percuma kepada anda beserta support online melalui whatsapp dari aku.

Aku akan reply secepat mungkin.

Nak tahu bajet program 2 minggu?

Whatsapp saya 0168352755 sekarang.

*hasil adalah tidak tipikal dan keputusan individu adalah berbeza beza.

atau isi borang dibawah jika anda tiada aplikasi Whatsapp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s