IRWAN IDRIS

016 835 2755. Herbalife. Turun Berat Badan

Siapa Irwan Idris

Irwan

IRWAN IDRIS

Wellness Coach & Internet Marketer.

Email me now
irwanyzan@gmail.com

Follow Me at
instagram : irwanidris
twitter : irwanhlf

 

19 thoughts on “Siapa Irwan Idris

  1. Pingback: Mangsa Kebakaran : 10 bulan terbiar. « IRWAN IDRIS

  2. i think i know you very well..
    =)

  3. assalamualaikum Irwan…

    just singgah mau ckp that aku tertarik ngan keberanian & kebernasan idea, penulisan mu..
    jujurnya aku tidak sengaja terjumpa blog mu ni…
    aku bukan manusia yg rajin baca blog org..tp idea mu..penulisan mu berjaya tarik minat aku tuk baca semua artikel mu..
    syabas…
    maybe lps ni aku akan jd peminat setia ..pembaca setia tulisan dlm blog mu ni..
    good luck irwan…
    salam kenal dr aku..dayana..

    wassalam..

  4. takbir!! hancur bn

  5. aku jarang menonton tv. tapi kalau cerita yang kamu berlakon diulang semula, aku pasti nak tengok kamu berlakon. aku tak tahu kamu seorang pelakon.

  6. lakukan yg baik untuk dunia ini

  7. Salam ukhuwwah fillah….saya kenal Irwan Idris dulu masa tengah dok hangat gosip percintaan abg Irwan ngan seorang artis tu yang sekarang semakin popular berlakon kat stesen-stesen tv tu… tapi, tahu biasa-biasa jak sebab takdelah ikut sangat perkembangannya….

    Tp, bila seorang rakan introduce kan saya ngn Irwan Idris ni sebab saya nak dapatkan VCD Ahmad Deedat tu saya baru tau yg dia ni Irwan Idris yang pernah jadi artis tu dulu..

    Hehe….tapi, Irwan Idris ni memang berani dan seorang pejuang…terus kan usaha…

  8. Org sabahan rupanya

  9. sedang meneliti ini.
    Hope dapat membantu.
    http://www.answering-islam.org/Bahasa/Nehls/Ask/contra.html
    anak murid sy banyak terdedah dengan agama yang bertentangan.harap dapat dirujuk. tq.

  10. alow wan.. mcm kenal he2..

  11. uish……kawan baik aku ni. 🙂 good thing good thing! i’m happy to get in touch with you again!

    stay in touch!
    ~ashraf @ SMAKK~

  12. Ash – 🙂 more than 10 years we lost contact!

  13. 🙂

    Hidup SMAKKian!

  14. U seem so familiar…

  15. smakk…. memorable “world”…. qamari, ai habbalnu?

  16. DieNull huda..Dienussa’adati wal hikam…

    Habbalku hapdu tuan…Alhamdulillah,ana bikhair.

    Boleh buat “gathering” sudah bah kita ne..Tunggu Tuan blog ne saja aturkan. Hehehe 🙂

  17. BETUL PEMIMPIN YANG PATUT DI KAGUMI ADALAH NABI KITA SENDIRI (MUHAMMAD). INI TIDAK, BARAK OBAMA LA, MAHATHIR LA, SADDAM HUSSEIN LA, NENTAN YAHOO LA DAN LAIN-LAIN LAGI.

  18. as slm…teruskn usahamu…mcari dan myatakan hanya kebenaran>>

  19. Salam dari negara tetangga 🙂
    semoga kerukunan hidup beragama dan bernegara tetap terjaga di muka bumi… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s